Vitiligo gyógyítás hírlevélre feliratkozás


 

Mégis mi ez a vitiligo gyógyítás könyvsorozat?


- Ez a könyvsorozat bemutatja a vitiligo kialakulásának különböző okait. Bemutatja a lehetséges tévutakat. Megmutatja a gyógyulás felé vezető utat. Bemutatja milyen módszerek vannak a vitiligo tényleges, valódi, részleges vagy teljes gyógyulásához.

- Tudtad, hogy már az ősi Indiában, sőt még az ókori egyiptomban is ismerték a vitiligot? Sőt, még azt is tudták, hogy milyen gyógynövények képesek gyógyítani, milyen módszerekkel állítható meg és mit kell tenni a gyógyulás érdekében.

- Tudtad, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy feltaláljuk a kereket? Már több ezer éve az emberiség birtokában van a gyógyításhoz szükséges tudás, csak azt részben elfeledte, részben pedig elrejtették előlünk? Hasonlóan több más betegséghez is.

- Tudtad, hogy a "vitiligo nem gyógyítható" egy közmegegyezésen alapuló valódi tévhit?

- Iratkozz fel most a hírlevélre, hogy végre valahára véget vethess az idegesítő, frusztráló, annyi kellemetlenséggel járó hófehér foltoknak és a gyógyulással elérd, hogy teljesen egészséges legyen a bőröd!

- Teljesen ingyenes tanulmányt adok neked, hogy választ kapj ezekre a kérdésekre és még sok minden másra, ami a vitiligoval kapcsolatos. Ha szeretnéd az ingyenes tanulmányt, akkor add meg e-mail címed és neved, majd kattints a feliratkozás gombra.

 
Igen! Kérem az ingyenes tanulmányt!
* kötelező mező
Email Marketing Powered by MailChimp